Pizza & More


Wat is Pizza & More?

Pizza & More is een internetplatform boordevol informatie en tips om de lekkerste pizza thuis te bakken in maar 5 minuten! Zoek naar jouw dichtstbijzijnde verkooppunt van de Italiaanse pizza steenovens en echte Italiaanse pizza’s! Naast een pizzabodem base en een kant en klaar pizza heeft Pizza & more ook andere Italiaanse diepvriesproducten in het assortiment. Op Pizza & More kun je naast verkoopinformatie ook terecht voor tips, weetjes, recepten.

Het pizza concept
Ben je op zoek naar een pizza zoals je deze op iedere straathoek in Italie kunt kopen? Met de Italiaanse pizza steenoven in combinatie met originele echte Italiaanse pizza's bak je in 5 minuten je eigen pizza! Organiseer je eigen pizza party en laat je vrienden meegenieten.

Waarom Pizza & More?
De italiaanse diepvriesproducten worden via een ander distributiekanaal verkocht dan de ovens. Omdat wij overtuigd zijn van ons pizza concept willen we iedereen in Nederland en Belgie hiermee in contact brengen. Dus mocht je al in het bezit zijn van deItaliaanse pizzaoven dan kun je nu ook een verkooppunt bij jou in de buurt zoeken waar je de lekkerste pizza's krijgt en zelf aan de slag kunt gaan met pizza's bakken. Of misschien koop jij onze Italiaanse pizza's al en bak je ze nog thuis af in je gewone oven.

Wie zit er achter Pizza & More?

Pizza & More is een initiatief van de importeur van deze producten, Via Farina. Pizza & More is geen verkoop website maar puur ter informatie voor de consument!

viafarina productsofitalyVia Farina
Via Farina is importeur en distributeur van de Italiaanse pizzaovens en ambachtelijke pizza’s rechtstreeks uit Italië.
Voor meer informatie: www.viafarina.nl