Pizza Kant & klaar

Pizzeria Italiana heeft ook kant & klaar pizza's. Al het goede wat Italië te bieden heeft vind je terug in deze belegde pizzabodems: zon, liefde en vakmanschap.

Ook deze pizza's worden vervaardigd volgens de richtlijnen van “Associazione La Vera Pizza Napoletana”, dit betekent dat de pizza's:
- Ambachtelijk met de hand gevormd wordt.
- Uit 100% natuurlijke of 100% biologische produkten bestaan
- Afgebakken wordt in een traditionele olijvenhout gestookte steenovens
- Het deeg meer als 24 uur heeft moeten reizen

All Natural
'All Natural' pizza's bestaan uitsluitend uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten dus geen conserveringsmiddelen. De 'All Natural' zijn te verkrijgen in de volgende smaken:
Margherita, Mozzarella & Pesto, 3 kazen met ui en Prosciutto funghi

margherita 3mozzarella   basil pesto3 cheese   onions 2prosciutto cotto   fresh mushrooms


Organic
'Organic' pizza's bestaand uit 100% biologische ingrediënten en zijn gecertificeerd met het EKO-keurmerk:
De 'Organic' lijn bestaat uit de volgende smaken:
Margherita, Vegetables (groenten), 4 kazen,Spinazie met pesto en Spinazie met tomaat.

margherita 2vegetables4 cheesespinach   basil pesto 2spinach   cheese


EKO-keurmerk


Pizza's afb
akken
Deze pizza's komen het best tot hun recht als ze worden afgebakken in de Italiaanse pizzaoven. Hier wordt de pizza op 380 graden celcius afgebakken op een ovensteen welke hetvocht uit de bodem haalt en de pizza lekker knapperig maakt. Lees meer..

G3 Ferrari Pizzaoven