Pizza Party's

 

Pizza Party, zelf pizza bakken?
Beleg zelf je eigen pizza's of organiseer een Italian Pizza Party avond voor vrienden en familie. Je hebt nodig: een pizzaoven, pizzabodems en smaakmakers! Verdeel de ingredienten zoals b.v. ananas, geraspte kaas mozzarella schijfjes ham, champignons enz. in bakjes. Plaats de bakjes met ingredienten en de pizzaoven op tafel. Iedereen kan nu zijn eigen pizza beleggen! Of bij een groter gezelschap kun je het beste de pizzabodems beleggen en deze na het afbakken in de pizzaoven, in punten snijden en smullen maar!


Kinder Pizza Party, Kinderfeestje
Kinderen zijn gek op pizza's! Zeker als ze ze met eigen creatieve fantasie mogen beleggen. Ze snoepen zelfs de groenten er vanaf. Dit wordt een verjaardagsfeestje om nooit meer te vergeten. Laat de kinderen een figuur met ingrediënten maken. ingrediënten die je kunt gebruiken zijn; paprika's, tomaatjes, mozzarella, olijven, salami, ham, mais, champignons, enz.
Verjaardagsfeestje, feestje
Organiseer je een verjaardagsfeestje? Verras je vrienden en familie eens met een ander hapje dan de standaard bitterballen en borrelnootjes en bereid eens een overheerlijke zelfgemaakte pizza. Snij de pizza in punten en serveer ze uit op een leuke schaal. In de Italiaanse pizza steenoven bak je elke 4 minuten een krokante pizza af.


 

 

Gezellig met vrienden en familie als Italiaanse Famiglia aan tafel
Zin in een echte lekkere italiaanse pizza zoals ze deze in Italie eten? Haal dan bij jou in de buurt de pizzabodems base met tomatentopping. Leg op elk bordje een bodem en laat iedereen zijn eigen pizza beleggen met ingredienten die hij of zij lekker vindt. Plaats de Italiaanse steenoven samen met bakjes met ingredienten op tafel en ga gezellig samen met je familie. Geen gourmetten maar lekker zelf pizza's bakken.

 

 

Bedrijfsfeestje of bedrijfsmeeting
Verras je klanten of personeel eens met iets nieuws! Geniet in een informele sfeer samen met je klanten of personeel van een lekker stukje pizza onder het genot van een Italiaans wijntje. Opening van je zaak? Laat pizzapunten op een mooie schaal rond gaan en je zult zien wat een leuke reacties dat geeft.

 
Avond tv kijken met vrienden
Wat is er nou gezelliger om door de week met je vriendinnen een gezellige avondje films te kijken, zonder een hoop gedoe met hapjes.  Maak van te voren de lekkerste pizza’s klaar en als je visite knus op de bank onder het genot van een glaasje wijn naar een spannende film zit te kijken, heb jij in een handomdraai binnen vijf minuten (in de reclame tijd) de lekkerste pizza's op tafel staan. En wat dacht je van spannende voetbalwedstrijd samen met vrienden bij een lekkere pot bier onderuit op de bank en dan die lekkere pizza. mmmh!

Ideaal voor studenten, snel en gezond
Studenten willen snel en niet te duur eten. Als je zelf je pizza bakt bepaal je zelf wat hij kost en hoe gezond (of ongezond) je hem maakt. Je kunt altijd in de koelkast kijken naar restjes rauwkost, kaas, vleeswaren e.d.  Beleg een Pizzabodem Base en bak in vijf minuten af in de Italiaanse pizza steenoven en klaar is Kees. En bijna geen afwas. 'Più semplice di così!' (Zo simpel kan het zijn!)


 

Voor een verkooppunt bij u in de buurt klik hier

Pizza bakken in
5 minuten


Meer weten?