Pizzabodem Base

De Pizzabodem Base van Pizzeria Italiana is een dunne pizzabodem met daarop een heerlijke 'tomaten topping'. Gemakkelijk beleg je je eigen pizzabodem met de lekkerste ingrediënten.

De Pizzabodem Base word vervaardigd volgens de richtlijnen van “Associazione La Vera Pizza Napoletana”, dit betekent dat de pizza:

- Ambachtelijk met de hand gevormd wordt.
- Uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat.
- Afgebakken wordt in een traditionele olijvenhout gestookte steenoven.

De Pizzabodem Base is verkrijgbaar in doorsnede van 13 cm, 22 cm en 27 cm.

Pizza Party
Met de Pizzabodem Base kun je een uitstekende pizza party organiseren. Beleg de bodems met ingrediënten en bak de pizza af in de Italiaanse pizzaoven voor een overheerlijk knapperig resultaat. Lees meer...

Op zoek naar recepten voor een overheerlijke pizza? Klik hier.

 

WeightWatchers

Het programma van Weightwatchers werkt volgens een Propoints systeem. Elk product wat wij eten bevat de welbekende "Propoints". De gemiddelde cursist heeft dagelijks de beschikking over een Propointsbudget.

Aangezien de Pizza Base volgens het Weightwatchersprogramma 10 Propoints bevat en daarnaast belegd kan worden met bijvoorbeeld, groenten, tonijn of tartaar is de Pizza Base een uitstekend alternatief voor de 'standaard' pizza van de supermarkt die vaak het dubbele aantal Propoints bevat. Met name de vrije keuze van het pizzabeleg is erg belangrijk voor de Weightwatcherscursist en daarnaast natuurlijk het feit dat het een erg lekkere bodem is! Aldus een consulente van Weight Watchers.