Pizza Italiana

Pizzeria Italiana

“Pizzeria Italiana” is niet zomaar een standaard pizza maar een authentieke Steenoven Pizza MADE in ITALY. Alles wat Italië te bieden heeft vind je in deze pizzabodems terug. Zon, Liefde en Vakmanschap.

De richtlijnen

De pizza’s worden gebakken volgens de richtlijnen van “Associazione La Vera Pizza Napoletana”, dit betekent dat de pizza ambachtelijk met de hand gevormd wordt, uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat en afgebakken wordt in een traditionele olijvenhout gestookte steenoven. Vanzelfsprekend worden uitsluitend Italiaanse mozzarella kaas en tomaten gebruikt. Je zult het verschil dan ook duidelijk proeven!

Levensstijl
Veel mensen zijn op zoek naar een manier tot een betere en gezondere (Italiaanse) levensstijl. Wij proberen deze levensstijl te ondersteunen, omdat wij goede en gezonde voeding belangrijk vinden. De producten uit deze Italiana lijn, ondersteunen deze levenswijze!

Onze passie voor goede gezonde voeding is belangrijk in het onderzoek naar het gebruik van natuurlijke grondstoffen. In Italië gaan wij ieder seizoen op zoek naar de beste en meest verse ingrediënten, gebruiken het beste tarwemeel; eieren die alleen afkomstig zijn van kippen gevoederd met NO GMO-product, gebruiken uitsluitend alleen echte Italiaanse kaas, vaak met DOP-label, om de beschermde herkomst te garanderen; tomaten, groenten en kruiden zijn altijd vers en geselecteerd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij brengen puur Italië bij jou aan tafel!

Je zult ontdekken dat deze authentieke gezonde Italiaanse gerechten heerlijk smaken. Het is meer dan alleen een levensstijl, het is een manier van echt genieten van het leven. “La dolce Vita” zoals de Italianen zeggen.

Proef en geniet! Buon appetito.

   De 'Organic' lijn van Pizzeria Italiana is gecertificeerd met het EKO-Keurmerk.
   Dit betekend dat de producten en ingrediënten 100% biologisch zijn en hierop zijn gecontroleerd.